Als docent geef ik zowel les aan professionals in de dop als aan hobbyisten. Ik ben docent Braziliaanse ensembles op de jazz afdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Ook heb ik
18 jaar lang gewerkt als docent Braziliaans gitaar (bijvak en hoofdvak) op de World Music Academy bij Codarts (Rotterdams Conservatorium).

Ik heb jarenlange ervaring opgebouwd in het lesgeven aan kinderen bij De Gitaarkelder in Bunschoten-Spakenburg, Muziekschool Amsterdam (Oud Zuid, West, Oost en IJburg) en Muziekdocentencollectief Amsterdam/IJburg. Momenteel geef ik nog steeds les aan kinderen en volwassenen bij Globe CKC op het MCO in Hilversum en in De Kleine Wiel in Lent (Nijmegen).

Ik schrijf mijn eigen lesmateriaal, waarbij ik uitga van een combinatie van popclassics, beroemde loopjes uit de rock, bekende filmthema′s, eenvoudige jazz en bossanova songs en de laatste hits uit de dance en popmuziek. Naast techniek en toonvorming besteed ik veel aandacht aan ′t samenspelen, waarbij ik het maat- en ritmegevoel van de leerling stimuleer door zelf regelmatig mee te spelen op diverse percussie instrumenten.

Vanaf september 2017 geef ik ook ukulele lessen in Nijmegen & Lent en op Globe CKC in Hilversum.